Sabtu, 8 Februari 2014

Girls day out (part3)

8/02/2014.
Salam sayang kalian! Tadi kita dah hadpet pengalaman baca cerita seram. Sekarang zaiyanna nak penuhi janji semalam. Okay hari ni bersambunglah kita di forum
'melihat-saudari-kita-menceritakan-pengalamannya.' *Tepukan gemuruh
Ceh koya zaiyanna ni. Kali ni zaiyanna keluar dengan Ateyn, Mue, Yana, Ainnur. Tetiba dekat foodcourt, lepak meta (sekejap) bersama Wan, Kamelia dan Ayu. Mereka ni semua lawa-lawa, ber-style. Zaiyanna je kekal gaya mak-mak. Sekali pandang, dah macam perempuan ber-anak empat ;p (haha i kata)

Pada asalnnya, aku keluar dengan Ainnur je. Tapi tunggu Ainnur, sampai berjanggut baik aku melepak seorang-diri di-sushi king. Boleh juga membasah tekak yang kering dengan Ice lemonade. Ohoi dapppnya ^_^ Baik punya sejam aku tunggu makcik Ainnur tetiba terfikir nak call Ateyn. Entah tak ingat sebab apa hari tu terfikir nak keluar dengan Ateyn. Lepas siap ber-sushi-king, Ainnur datang. lepastu masa nak bayar, baru Ateyn dengan Yana munculkan diri setelah sekian lama gua menunggu mereka.
Okay lepas siap semua, selesai sudah detik-detik i menunggu orang.
Naik ke foodcourt, ecm. Then, teman ateyn makan. Jadi Aku pun teman jelah. Dudukduduk sambil pandang sekeliling. Dah lawa baiii :p tapi sedikit tak meriah Tropicana tu sekarang. Guna card kaan? Haaaa. Aku sebenarnya jarang makan dekat situ. tak biasa. Hihi ramai sangat orang terutama sekali remaja-remaja yang sebaya denganku. You tahulah i ni dekat luar, jalan menunduk je sampai kaki sendiri hampir terpijak. Jalan kepit-kepit ala budak-nerd. Eh budak nerd jalan kepit ke tasha? Woi pandai pandai je hang. Mati satgi aku menjadi mangsa gosip meletops ;p teheeeeeee i main-main je.  Alaaaa, gurau-gurau. Masa ni lah nak gurau-gurau nya. Hari lain, zaiyanna serius pada study.haha ituuu tipu. Taklah, kalau nak tahu zaiyanna ni bukan selalu sangat gila macam dalam blog ni seperti selalu anda lihat, tapi dekat luar zaiyanna suka buat aktiviti koya dia. Kalau mu tahu dan dah kenal lama dengan zaiyanna, memang rasa macam nak cekik-cekik je. Percayalahhhhh.....kasi bukaaannn...Trantangtangg tak ingat lirik. *nyanyi lagu Dato'siti nurhaliza sikiit.

Okay dah dah serius.
Jangan cari mana satu zaiyanna si merepek ni -_-' Kahkahkah. Jika anda perasan yang mana satu pemilik blog koya ni tolong sediakan sebakul tepung kepadanya.







Alaaamak Mue. Zaiyanna tak sempat nak tangkap gambar dengan awak. 
Dah nak tangkap macam mana, Mue asyik lariikan diri. 

Salam maghrib!
Catat Ulasan